Onze Vrienden

 

Een duikschool tot een groot succes maken lukt ons niet alleen. Daarom gaat de dank uit naar onderstaande partijen, voor het vertrouwen en de goede samenwerking. Druk op de button om ook eens hun website te bezoeken.

 


Vanaf 2023 tot heden hebben wij een samenwerking met Duikvereniging ScubaBoZ in Bergen op Zoom. Wij verzorgen de opleidingen en trainingen voor deze gezellige duikclub. Wil je na het behalen van het duikbrevet graag actief blijven binnen de duiksport? Kom dan eens vrijblijvend langs op 1 van de trainingsavonden. Er worden leuke activiteiten georganiseerd en je leert meteen nieuwe duikbuddy's kennen.


scubactivity-zwembad-de-meermin-steenbergen

Wij zijn blij dat we voor onze cursussen gebruik kunnen maken van buitenzwembad de Meermin in Steenbergen. Het zwembad is dit seizoen geopend van 1 mei t/m 12 september. Wij hebben de mogelijkheid gebruik te maken van het diepe bad (1,45 tot 3,25 meter). Het water heeft een heerlijke temperatuur van 23 graden. Door de grote variaties in diepte zijn alle skills op een fijne en comfortabele manier uit te voeren. 


scubactivity-de-mistletoe-creatief-atelier

Met dank aan Debby van De Mistletoe hebben wij onze webpagina's in kunnen vullen met mooie stijlvolle foto's. De stickers in logostijl op onze duikflessen heeft zij zelf ontworpen, gesneden en beplakt. Naast het maken van foto's houd Debby zich bezig met veel andere creatieve activiteiten. Zo neemt ze ook de bedrukking van onze bedrijfskleding op zich. Bezoek haar facebookpagina om een indruk te krijgen van wat zij allemaal doet.