FOR THE FANATICS


Cursus Combinaties

 

Je hebt al een keer kennis gemaakt met de duiksport. Je bent uiterst enthousiast geraakt en je weet zeker dat dit het voor je is. Dan is er, zoals te zien is in het totale cursus pakket, veel mogelijk. Wij zouden het een hele eer vinden om je in dit traject te mogen begeleiden. Samenstelling van diverse cursussen gaat geheel naar jouw eigen voorkeur. Op deze pagina leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn.

 

Uiteindelijk zijn er altijd mogelijkheden om 2 of meer cursussen te combineren. Het is aan jou zelf hoe ver je door wilt gaan met het leren binnen de duiksport. In ons totale cursus overzicht is veel informatie te lezen. Prijzen voor combinaties zijn altijd op aanvraag. Wij horen graag wat jouw wensen zijn en gaan vervolgens aan de slag om een passende offerte uit te brengen.

 

Hieronder volgen mogelijke pakketten die interessant kunnen zijn voor de fanatieke duiker.


PADI Master Scuba Diver

 

Wil je groeien naar het hoogst haalbare binnen de recreatieve zijde van de duiksport? Dan is het door PADI erkende Master Scuba Diver Brevet een erg mooi doel. Dit programma biedt een diversiteit aan opleidingen, dat jou maakt tot een voorbeeldig en bedreven sportduiker.

 

De inhoudelijke onderdelen voor het behalen van dit brevet is terug te lezen in het cursus overzicht. Je avontuur begint bij het worden van een gebrevetteerd duiker, door het volgen van de PADI Open Water Diver Cursus. Vervolgens ga je door voor het behalen van het PADI Advanced Open Water Diver brevet en het PADI Rescue Diver Brevet. Daarnaast is het een vereiste om 5 Specialty cursussen en 50 gelogde duiken gemaakt te hebben, om in aanmerking te komen voor het Master Scuba Diver Brevet. Indien je niet beschikt over een EHBO diploma, is er de EFR cursus. Deze is nodig om gecertificeerd te kunnen worden voor Rescue Diver en dus ook het Master Scuba Diver Brevet.

 

Bij interesse om deel te nemen aan dit traject wordt er eerst een afspraak gemaakt. De instructeur bekijkt dan samen met jou wat de wensen zijn. Op basis daarvan gaan wij aan de slag voor het uitbrengen van een passende offerte. Voor meer info over de mogelijkheden kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, per mail of telefonisch. 

 

Deelname Cursus

 • Vooropleiding: Geen
 • Leeftijd: vanaf 12 jaar (t/m 14 jaar Junior Master Scuba Diver)

 

kwalificeringen voor brevetering

 • PADI Open Water Diver
 • PADI Advanced Open Water Diver
 • PADI Rescue Diver
 • EFR (Emergency First Response)
 • 5 verschillende PADI Specialty cursussen naar keuze
 • 50 gelogde duiken

 Prijs op aanvraag


From Zero to Hero

 

Altijd al gedroomd van een avontuurlijke carrière. Dan is een baan als professional binnen de duiksport misschien wel een mooie doelstelling. Dit traject start bij de PADI Open Water Diver Cursus en brengt je naar de eerste stap als professional, het brevet tot PADI Divemaster. 

 

De inhoudelijke onderdelen van de te volgen cursussen zijn terug te lezen op de betreffende pagina's. Na het behalen van het PADI Open Water Diver brevet ga je door met de PADI Advanced Open Water cursus. Daarna volgt de Rescue cursus incl EFR (Emergency First Response). Nadat je deze opleidingen succesvol hebt doorlopen en je hebt ondertussen 40 gelogde duiken in je logboek, kun je beginnen aan de PADI Divemaster cursus. Dit programma bied je meteen veel praktijk ervaringen waardoor je al snel de groei zal maken van cursist naar assistent. Naast deze opsomming van cursussen is aanvulling van bijvoorbeeld Specialty programma's altijd mogelijk.

 

Na het behalen van de Divemaster cursus wil je misschien verder leren om instructeur te worden. Hiervoor kun je deelnemen aan de IDC instructeursopleiding. Deze cursus dient gevolgd te worden bij een PADI Course Director. Deze kunnen wij zelf niet aanbieden. Maar we helpen je graag in contact te komen met de juiste personen die bevoegd zijn deze opleiding te kunnen verzorgen. Uiteraard zullen wij jou bij deelname aan deze opleiding blijven volgen en begeleiden. Mocht je vervolgens slagen voor het IE (instructeurs) Examen kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden om ervaring op te doen bij ScubActivity. 

 

Bij interesse om deel te nemen aan dit traject wordt er eerst een afspraak gemaakt. De instructeur bekijkt dan samen met jou wat de wensen zijn. Op basis daarvan gaan wij aan de slag voor het uitbrengen van een passende offerte. Voor meer info over de mogelijkheden kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, mail of telefonisch. Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan en te genieten van de geweldige onderwaterwereld.

 

Deelname Cursus

 • Vooropleiding: Geen
 • Leeftijd: vanaf 18 jaar (Voor deelname Divemaster. Voorgaande opleidingen vanaf 12 jaar mogelijk)

 

kwalificeringen voor brevetering

 • PADI Open Water Diver
 • PADI Advanced Open Water Diver
 • PADI Rescue Diver
 • EFR (Emergency First Response)
 • PADI Divemaster
 • 60 gelogde duiken

Prijs op aanvraag


Foto: Danny van Aert - Frans Kokrif, Dreischor