Cursussen

 

Waarom PADI

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is 1 van de grootste duiktrainingsorganisaties ter wereld. Het PADI duikbrevet wordt daardoor over de hele wereld erkent zodat je waar je ook op vakantie bent altijd de aller mooiste duiken kunt gaan maken. Bij vrijwel elke populaire duiklocatie is wel een PADI duikcentrum of resort in de nabije omgeving te vinden. Op deze manier kun je altijd op een fijne manier begeleidende duiken gaan maken na aantonen van het PADI brevet. Daarnaast heeft PADI een grote diversiteit aan cursussen. Na het behalen van het PADI Open Water Diver brevet kun je veel verschillende kanten op, waardoor je nog meer ervaring op kunt doen naar je eigen voorkeur.

 

Onze Instructeurs en Divemasters

Onze instructeurs en Divemasters hebben een grote passie voor duiken. Ze vinden het geweldig om hun kennis over te brengen op enthousiaste mensen, die graag willen leren duiken of om hun kennis uit te breiden. Er is niets mooiers dan het zelfvertrouwen te zien groeien bij de cursist en aan het einde, met overtuiging het behaalde brevet te mogen uitschrijven. Meer weten over onze instructeurs en Divemasters, bezoek dan onze teampagina.

 

Onze cursussen

Onderstaand vind u ons uitgebreid pakket met cursussen. Meer gedetailleerde informatie over de verschillende opleidingen, kunt u vinden op de  desbetreffende pagina, door op de naam van de cursus te klikken.

 

Respond to Problems


Career in Diving


Make Your Choiche