Over ScubActivity

 

Duikschool ScubActivity is gevestigd in het kleine plaatsje Moerstraten. Ons dorpje ligt als kruising tussen de plaatsen Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen. Een prachtig gebied om onze activiteiten te spreiden! Daarnaast is de aanrijroute richting Zeeland erg goed. In Zeeland vind je een grote diversiteit aan mooie duikplaatsen. Zowel startende duikers als de meest ervaren duikers kunnen hier helemaal los! De buitenwater activiteiten vinden dan ook vrijwel altijd in Zeeland plaats. Voor de opleidingen waar zwembadlessen van toepassing zijn, maken wij gebruik van zwembad de Meermin in Steenbergen.

 

Onze activiteiten richten zich uitsluitend op het les geven en begeleiden. Door ons hier toe te beperken, kunnen wij de beste service en aandacht garanderen, bij de activiteiten die wij organiseren. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Natuurlijk hopen wij uiteindelijk, zoveel mogelijk mensen een duikbrevet uit te mogen reiken. Maar veel belangrijker vinden wij het dat je met alle zelfvertrouwen, zonder zorgen en met veel plezier zelfstandig met een buddy kunt gaan duiken. De grootste voldoening die wij uit onze activiteiten willen halen, is dat onze deelnemers met een goed gevoel en met veel plezier terug kijken, op de door ons georganiseerde activiteiten.

 

Bezig zijn met de duiksport is voor onze instructeurs en Divemaster ook een passionele hobby. Graag delen zij de mooiste duikverhalen en ervaringen. Op deze manier bieden wij onze opleidingen en begeleidende duiken op een speelse en open manier aan. Het maakt niet uit of je ervaren bent of pas net begint. Iedereen is voor ons gelijk, en verdient om een onvergetelijke tijd te beleven, samen met het team van ScubActivity.

 

Klik op onderstaande buttons, om nog meer over ons team, samenwerkingen en organisatie te weten te komen.